Jessica Biel és Kate Beckinsale összeverekedett

A két színésznő remekül kijön egymással a való életben. Csupán közös filmjük kedvéért változtak ellenségekké, és verték el egymást.

Az említett film, az 1990-ben készült Emlékmás című alkotás feldolgozása, melyben Arnold Schwarzenegger és Sharon Stone játszott. Az új szereposztásban, a két hölgy mellett helyet kapott Colin Farrell is, amiért már érdemes lesz ellátogatni a mozikba.

Jessica Biel, a verekedős jelenetet, egy igazi „macska viadal”-ként írta le: „Kate és én sokkal óvatosabban bántunk egymással, nem úgy, mint amikor egy férfival készítünk hasonló felvételt. Természetesen igyekeztünk elkerülni, hogy megüssük egymás arcát. Folyamatosan bocsánatot kértünk egymástól, ha egy ütés vagy rúgás betalált. A stáb férfi tagjai eközben jót mulattak rajtunk.”

Biel egyébként egy igazi fitnesz őrült. Rendszeresen edz és régebben még pilates versenyeken is részt vett. Ennek köszönheti tökéletes alakját és azt, hogy szinte állandó résztvevője a különböző magazinok által hirdetett „legszexisebb nők” szavazásokon.

Jessica pár évvel ezelőtt, a Powder Blue című filmben – amit csak DVD-n adtak ki - egy sztriptíz táncost alakított, aminek következtében több meztelen jelenetet is leforgatott. A férfiak nagy örömére a színésznő nem tartja kizártnak, hogy újra elvállaljon egy hasonló szerepet: „Megcsináltam a Powder Blue-t, mert annyira jó volt a története. Nagy kár, hogy sosem vetítették a mozikban. A film sokkal érdekesebb volt annál, hogy én levetkőztem-e benne vagy sem. Ha van egy jó film és egy jó szerep, ami értelmet ad az egésznek, akkor nem bánom, ha van benne egy kis pucérság. Valami olyat akartam csinálni, amiben a meztelenség nem vonja el a figyelmet a film történetéről és nem árnyékolja be az alkotásban nyújtott munkámat.”

A bájos színésznő, 12 évesen kezdett el modellkedni, a filmiparban pedig a Hetedik mennyország című sorozat, és A texasi láncfűrészes című film révén vált ismertté. Justin Timberlake menyasszonya, karrierjéről is beszámolt egyik interjújában: „Ebben a szakmában óriási a verseny, és a férfiak számára sokkal több érdekes és izgalmas szerep van, mint a nőknek, de én elégedett vagyok a mostani munkáimmal és remélem a folytatás is hasonló lesz.”

Nézd meg, hogyan nyilatkoztak a színészek a filmről!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!