Jennifer Lopez megbánta kapcsolatát Casper Smarttal

A 43 éves J.Lo miután hét év házasság után elvált Marc Anthonytól és viszonyt kezdett egy fiatalabb férfival, a 25 éves Casper Smarttal, úgy tűnt, hogy minden rendben van és boldog. Azonban most fordult a kocka.

Eddig úgy festett, hogy minden rendeződött a Puerto Rico-i származású énekesnő háza táján, feldolgozta a válását és boldog párkapcsolatban él új szeretőjével, a nála 18 évvel fiatalabb háttértáncosával, Casper Smarttal. Azonban most kijelentette, megbánta.

Természetesen nem szó szerint, inkább a jól bevált női praktikákat alkalmazva azt hangoztatja mostanában, hogy Casper jobbat és fiatalabbat érdemel nála. Ezt a módszert mintha a férfiak jobban kedvelnék, mint a nők, de Jennifer már csak ilyen.

„Hálás vagyok neki, amiért akkor vigasztalt, amikor a legnagyobb szükségem volt rá, de szerintem mást kellene keresnie helyettem” – nyilatkozta a People magazinban adott interjújában az énekesnő.

Lopez kisasszony úgy véli, hogy hiba volt összejönni fiatal kedvesével, valamint elmondása szerint később viccesen néznének ki egymás mellett. J.Lo több szörnyű kapcsolaton és borzasztó váláson van már túl, lehet, most egy darabig egyedül kellene lennie, hiszen a nagy Ő egyszer úgyis bekopogtat az ő ajtaján is.

Fotó: swaggernewyork.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!