Hugh Laurie egy buszban él!

A népszerű Dr. House című sorozat hamarosan véget ér hazánkban is, ám Amerikában már fél évvel ezelőtt befejeződtek a forgatási munkálatok. Most kiderült, hogy azóta mi tölti ki a főszereplő idejét.

A provokatív diagnosztát alakító Laurie úgy döntött, hogy a színészet helyett inkább zenei karrierjére összpontosít, ezért jazz zenét játszó bandájával felpakoltak és belevágtak egy hatalmas turnésorozatba, amivel új albumukat akarják népszerűsíteni.

A brit sztárnak így továbbra is nélkülöznie kell családját és az otthon adta kényelmet is. A banda ugyanis állandó mozgásban van, ezért a tagok egy buszon töltik mindennapjaikat, ami nem a legkomfortosabb. Ez a helyzet sokszor okoz Hugh-nak fejfájást, szó szerint.

A turnébusz mennyezete túl alacsonyan van, ezért a színész állandóan beüti a fejét, amit a dudorok és horzsolások bizonyítanak: "Épp turnézunk a bandámmal, azt hiszem 67 városban. Négy hónapja egy buszon élek. A plafon olyan alacsony, hogy már számtalan agyrázkódásom volt. Nem tudom felemelni a fejem anélkül, hogy be ne ütném." - nyilatkozta Hugh Laurie.

Hallgasd meg Hugh Laurie - Let them talk című dalát!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!