Haldoklik vagy sem? Alinak már csak napjai vannak hátra?

A bokszsport egyik legkiemelkedőbb alakjánál, Muhammad Alinál még 1984-ben diagnosztizáltak a Parkinson kórt. A „The Greatest”-ként elhíresült sportoló testvére, Rahman Ali, a napokban beszélt bátyja jelenlegi, életveszélyes állapotáról.

Míg a hétvégén Amerikában mindenki az amerikai foci döntőjével, a Super Bowl-lal és Beyoncé fellépésével volt elfoglalva, addig egy másik sport, a boksz egyik legendájának az egészségi állapota annyira megromlott, hogy állítólag már csupán pár napja van hátra. A 71 éves Muhammad Ali állapota ugyanis egyre csak rosszabbodik. Öccse, Rahman Ali a The Daily Mail nevű lapnak beszélt bátyja életveszélyes hogylétéről.

Ali, akinek utoljára 2011-ben volt egy komoly rohama, állítólag annyira rosszul van, hogy az orvosok már csupán pár napot jósolnak neki. A 71 éves sportoló - akit az egész világon tisztelnek - már beszélni sem tud. Muhammad Ali családja már a bokszlegenda temetésére készül, sőt mi több, öccse azt is elárulta, hogy egy Martin Luther King Jr. egyik idézete lesz olvasható a sírkövön:

„Megpróbáltam szeretni valakit, megpróbáltam éhes lenni. Az életem során megpróbáltam azokat öltöztetni, akik meztelenek voltak. Azt szeretném mondani, hogy megpróbáltam szeretni és az emberiséget szolgálni. The Greatest.”

Ezt a hírt azonban a bokszoló felesége, lánya és szóvívője is cáfolta, sőt mi több, egy fényképpel bizonyították, hogy Muhammad Ali a Super Bowl-t is kicsattanó formában szurkolta végig.

Fotó: Twitter

Oldalak

Szólj hozzá Te is!