Farsangoltak a celebek

Csütörtök este a Búsuló Juhász étteremben a hazai hírességeket összegyűltek, hogy együtt mulassanak a báli szezon végén. Természetesen a jobbnál-jobb maskarák sem maradtak el, amelyeket egy jelmezverseny keretében jutalmaztak meg.  

Western hősök, kalózok, hippik, királylány, apáca, és szerzetes- néhány jelmez a sok közül, amelyeket a sztárok öltöttek magukra.  A Farsangzáró partin tiszteletét tette többek között: Gallusz Niki, Csomor Csilla, Csisztu Zsuzsa, Peller Mariann, Détár Enikő, Éliás Jr., Bárdosi Sándor, Rippel Feri és párja, a Jóban Rosszban sztárjai, valamint a Megasztár felfedezettjei: Giorgio, és Lakatos Yvett, aki párjával a szintén Megasztáros Tóth Ádámmal érkezett. A VV4 kiesett játékosai sem hagyták ki a maszkabált, jelen volt: Olivér, Gombi, Ildi, Zsófi, és Leonidasz, aki állítása szerint Jacob-nak öltözött a Twilight-ból, bár inkább hasonlított egy rockerre.

                     

Az X-faktor egyik zsűritagja, Keresztes Ildikó is részt vett az eseményen, és ez egykori versenyzők közül a Non stop-os fiúk is jelmezt öltöttek, és a Nyári lányok is: Edit gésának öltözött, míg testvére, Alíz menyasszonynak.

A pálmát a Zanzibáros Terecskei Rita vitte
Az est házigazdája Csonka András volt, akinek a vezényletével értékes nyeremények találtak gazdára. A sztárokból álló zsűri: Szabó Zsófi, Győrfy Pál, és Kembe Sorel választotta ki a legjobb maskarákat, akiknek nem volt könnyű dolguk, hiszen bőven akadt díjazásra méltó jelmez. A verseny harmadik helyezettje a Cowgirl-nek öltözött Csisztu Zsuzsa volt, míg a második legeredetibb jelmezt Giorgio tudhatta magáénak, de az est legjobbjának tartott farsangi gúnya, nem más volt, mint a pálmafának öltözött Terecskei Rita.


Kefir nyert
A remek hangulatért a hazai funky zene koronázatlan királya, a BackII Black volt a felelős, akik nem okoztak csalódást, mivel a celebekből álló közönség nagyszerűen mulatott. A karneváli hangulatban további nyeremények vártak átadásra, az éjféli tombolasorsoláson, többek között Gallusz Niki is a szerencsések egyikének tarthatta magát, de a fődíjat, a kétszemélyes motoros szános hétvégét Kefir, és párja vihette haza.

 

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!