Fábry Sándor elveszítheti a munkáját

A napokban került napvilágra egy olyan újságcikk, amely igen kínos helyzetbe hozta a népszerű televíziós személyiséget, Fábry Sándort. A bizalmas információkat állítólag egy ismerőse szivárogtatta ki. Ezek akár Fábry állásába is kerülhetnek.

Most már nagyon rezeg a léc Fábry Sándor alatt, hiszen a napokban olyan információk kaptak szárnyra magánéletéről, mely veszélybe sodorhatja házasságát és akár még a munkáját is elveszítheti. Állítólag egy ismerőse mesélt egy magazinnak olyan bensőséges dolgokról, amely igen rossz fényt vethetnek a showmanre.

Az újság olyan bizalmas információk birtokába jutott, mely nem csak a közvélemény előtt kínos, de családja és a barátai körében is célponttá válhat a férfi. A life.hu magazin úgy értesült, hogy Fábry 13 évig csalta feleségét egy modellel. Erről személyesen a szerető mesélt a magazinnak.

Ráadásul így Fábry állása is veszélybe került, hiszen akik a képernyőn szerepelnek, nem kerülhetnek olyan helyzetbe, illetve nem csinálhatnak semmi olyat, ami vihart kavarna munkaadóikra nézve. Ezt legtöbbször írásban is szokták rögzíteni. Azonban már így is elég rossz Fábry helyzete, hiszen műsora sem éri el azt a nézettségi számot, melyet a csatorna vezetősége megkövetel.

Szerződése egy pontja kimondja, hogy el kell érnie egy minimális nézettséget, de mostanában nem nézik annyian show-ját, mint korábban.

Az 59 éves showman egyenlőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Fotó: hokum.hu

Szólj hozzá Te is!