Emma Watson első igazi fülbevalói

Nyolc Harry Potter filmben keltette életre Emma Watson az enyhén stréber lányt, Hermione Granger-t. A szerepnek köszönhetően a színésznő nem lyukaszthatta ki füleit, ugyanis a WarnerBros szerint ez nem illett volna a szerephez. Mivel a színésznőnek már senki sem tilthatja ezt meg, végre megtette és kilyukasztatta fülcimpáit.

A WarnerBros annyira rettegett attól, hogy Emma az egyik forgatáson kilyukasztott fülekkel jelenik meg, hogy ennek tilalmát még a szerződésbe is belefoglalták. Ezeknek az időknek azonban már végük és a színésznő maga dönthet a füleiről. A fiatal sztár a következőket nyilatkozta az OK Magazine-nak: „Végre kilyukasztottam a fülcimpáimat. Amikor még a Harry Potter-t forgattuk nem engedték, ezért sosem használhattam ezt a csodálatos kiegészítőt.”

 
Most már senki sem mondhatja meg neki, hogy mit hordhat és mit nem, ennek ellenére elég valószínű, hogy nem fogjuk olyan fülbevalókkal látni, mint amilyeneket például Beyoncé visel. Emma ugyanis a divatban is a szolid ruhákat szereti: „Visszafogottan szeretem, mert azokban érzem magamat jól. Egy fekete farmer, fekete lapos cipő és egy kék pulóver. Csak ne legyen túl kirívó!”

 

Szólj hozzá Te is!