Eminem lánya gúnyt űzött Taylor Swiftből

A sztárok világában mindig is voltak egymást ócsároló, odamondogatós, nagyszájú hírességek, akik nem képesek elfogadni a valóságot. Most ebbe a csapdába esett bele Eminem lánya, Haili Mathers Taylor Swifttel.

Eminem 16 éves lánya, Hailie Scott Mathers elég durva szavakkal támadta meg Taylor Swift-et a jelentések szerint, melyet a Twitteren tettek közzé. Azonban a 40 éves rapper, Eminem szerint lánya nem tett ilyet – mondta az E! News-nak.

”Ha Taylor tényleg randizik életem szerelmével, Harry Styles-szal, akkor én nem leszek boldog” – nyilatkozta a csalónak nevezett Haili Mathers a New York Daily News-nak.

Az üzenet így hangzott: „Kedves Taylor Swift! Kérlek többet ne enyelegj minden fiúval, akit meglátsz. Mindannyian tudjuk, hogy az egyetlen dolog, amit meg tudsz csinálni, az egy másik album. Soha többé nem fogom még egyszer meghallgatni a zenédet Taylor Swift”.

A Huffington Post szerint a lány az üzenetek mögött később bocsánatot kért a megjegyzésekért, miután rengeteg kritikát kapott. Ezután kiiktatták az oldalról. „Hűha, nem gondoltam volna, hogy az emberek reagálnak a hülyeségeimre, oly módon, hogy ez csak egy vicc! Bocsánat Taylor az éretlenségem miatt" - mondta Haili.

Egyébként a 22 éves Swift és a 18 éves Harry november közepe óta járnak. Swift egyébként októberben szakított ex-barátjával, Conor Kennedy-vel. Információk szerint pedig a US Weekly-nek azt mondta Taylor, hogy nem akar szingli lenni.

Fotó: people.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!