Elfeledett sztárpárok története

Ki emlékszik még a Johnny és Winona, vagy a Ben és Gwyneth duókra?

Tom Cruise és Katie Holmes, Brad Pitt és Angelina Jolie, Johnny Depp és Vanessa Paradis, Ben Affleck és Jennifer Garner… és még folytathatnánk a hollywoodi álompárok sorát. Már annyira megszoktuk ezeket az embereket együtt, hogy talán el sem hinnénk, kikkel kötötték össze korábban az életüket ezek a hírességek. A múltban rengeteg furcsa párt hozott össze a véletlen, most néhány elfeledett híres románcot elevenítünk fel.

Johhny Depp és a nők
Johnny Depp olyan régóta éli a gondos családapák életét két gyermekével és francia kedvesével, hogy már nem is emlékszünk, milyen botrányos éveket tudhat a színész a háta mögött. Fiatalkorában, még 1989-ben annyira beleszeretett Winona Ryder-be, hogy a nevét is magára tetováltatta.

Négy évvel későbbi szakításukkor a tetováláson némi változtatást kellett eszközölnie, annál is inkább, mivel Johnny életében hamarosan megjelent az új kedves, Kate Moss is. A páros kapcsolata nem volt mentes a botrányoktól: látványos veszekedések, féktelen partik és drogbotrányok szegélyezték útjukat. Depp-et még le is tartóztatták egy ízben. A se veled se nélküled kapcsolat viszont egész sokáig kitartott, csak 1998-ban mondott egymásnak búcsút a két híresség.

Pitt és Jolie régen és most
Amíg Johnny Winonával töltötte mindennapjait, egy másik híres sztár, Brad Pitt még csak a szárnyait próbálgatta, és barátnőjével, az akkor csupán 16 éves Juliette Lewis-szal együtt igyekeztek bevenni a film fővárosát. Ez sikerült is nekik, a kapcsolatuk megmentése azonban nem. Bradet viszont nem kellett félteni, később Gwyneth Paltrow kezét fogta, majd Jennifer Anistonét, aztán kikötött Angelina Jolinál és a gyereknevelésnél.

Jolienak sem volt botrányoktól mentes a fiatalkora. Színész apjától elhidegült, pedig tulajdonképpen neki köszönhette karrierjét. Egymás után röppentek fel vele kapcsolatban a hírek, hogy drogozik, hogy magát vagdossa, és hogy érzelmileg meglehetősen labilis. Két elszúrt házasság is fémjelezte ezt a rögös utat: Johnny Lee Miller és Billy Bob Thorton színészek voltak az egykori férjek.

Gwyneth Paltrow, mint kerítő
A már emlegetett Gwyneth horgára Brad Pitt után egy másik nagy név akadt, méghozzá Ben Affleck, akivel egy közös filmen is szerepeltek együtt (Szívörvény). Gwyneth ekkor a fejébe vette, hogy barátnőjének, az akkor épp magányos Winona Rydernek is fog majd egy férfit, és kézenfekvő megoldásnak tűnt Ben Affleck legjobb barátja, Matt Damon. Rövidesen Winona és Matt egy párt alkottak, még az sem zavarhatott be a képbe, hogy Matt eredetileg foglalt volt, és Minnie Driver-rel járt éppen.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!