Elefántok és pónik lesznek Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjén

Brad Pitt és Angelina Jolie házassága már évek óta húzódik és mindenki állandóan azt találgatja, vajon mikor fog egybekelni Hollywood leghíresebb álompárja. Úgy tűnik, hamarosan elérkezettnek látszik az a nap, mikor tényleg kimondják a boldogító igent, hiszen tavaly év végén már beharangozták, hogy már nincs is olyan messze, mint gondolnánk.

Már senki sem tudja, mióta ígérgeti a két szupersztár az esküvőjüket, most azonban bebizonyosodni látszik ígéretük. Elmondások szerint május végén lesz megtartva a jeles esemény, de az még mindig titok, hogy pontosan melyik nap.

Viszont már vannak biztos pontok a ceremóniát illetően, minthogy a szertartás naplemente előtt fog megkezdődni, hogy a narancsvörösben izzó égbolt még tökéletesebbé tegye a már amúgy is tökéletes álompár esküvőjét. Így természetes háttere lesz az egésznek.

Brad nagyon gondosan odafigyelt mindenre. Lesznek szökőkutak, melyek mellett az oltárhoz vezető úton védett vadvirágok lesznek elültetve. Eddig több mint 30 ezer fontot költöttek a gyönyörű növényvilágra. A színész szeretné, hogy az egymást követő generáció hirdesse ezt a napot, mikor ő és szerelme, Angelina örök hűséget fogadnak egymásnak.

Ráadásul a vendégek shetlandi pónik hátán ülve csodálhatják meg eme csodálatos és természetes virágáradatot. Egyes elmondások szerint azért lesz szükség a pónikra, hogy megőrizhessék, és védjék a környeztet a kipufogógáztól.

A ceremónia a pár franciaországi birtokán lesz megtartva, a kastélyparkban, ahol pont annyi tagú elefántcsalád fogja várni a vendégeket, mint amennyien Brangelináék vannak. Természetesen műelefántokról van szó, melyekhez az ötletet a gyerekek adták.

Reméljük, hogy ennyi készülődés és erőfeszítés után most már tényleg összeköti az életét Hollywood leghíresebb álompárja, Brad Pitt és Angelina Jolie. Egybekelésük bizton kiérdemli majd az év, vagy talán az évszázad esküvőjét is, hiszen egyik pár egybekelését sem várta még annyira a világ, mint az övékét.

Fotó: celebnmusic247.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!