D. Tóth Kriszta nélkül is megy tovább a DTK Show

Hiába mondott fel a napokban D. Tóth Kriszta a MTVA-nak, a nevével fémjelzett műsör úgy tűnik egyelőre mégsem kerül le a képernyőről.

A népszerű műsorvezető pénteken nyújtotta be felmondását az MTVA-nak, mivel annyira elmérgesedett köztük a viszony, hogy Kriszta jobbnak látta ha mihamarabb kiszáll. Munkatársaihoz írt búcsúlevelében kifejezi, hogy nem tud egy olyan helyen dolgozni, ahonnan folyamatosan rúgják ki az embereket, és a bizonytalanság már-már kikezdi a kapcsolatokat.

A másik fél erre reagálva közleményt bocsátott ki, melyben leírják, hogy a vezetés hetek óta folyamatosan egyeztet a műsorvezetővel műsorának folytatásáról és jövőjéről, de a jelek szerint mindhiába. "Az MTVA úgy ítéli meg, hogy D. Tóth Kriszta a kiszivárogtatással a médián keresztül kívánt nyomást gyakorolni a döntéshozókra, és az sem kizárt, hogy esetleg egy másik televíziós csatornánál kívánja folytatni pályafutását".

Ezek után mindenki azt hitte, hogy sem Krisztának sem a műsorának nem lesz helye a csatornán, ám most minden jel arra mutat, hogy csak D. Tóth Kriszta tűnik majd el képernyőről, az MTVA elmondása szerint ugyanis a műsor folytatásához nem D. Tóth Kriszta személye a mérvadó számukra.

"A DTK Show-t, mint női talkshow-t az MTVA hozta létre a közmédiában, a televíziós formátum a jövőben is szerepel az M1 képernyőjén - függetlenül a műsorvezető személyétől. Tehát a tavaszi műsorrendben továbbra is lesz női talkshow a közmédiában, az, hogy a műsorvezetőt D. Tóth Krisztinának hívják vagy sem, a műsor létével kapcsolatos találgatásokat illetően jelen pillanatban egyáltalán nem mérvadó" - mondta Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.

Fotó: hirado.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!