Cindy Crawford házasságának is befellegzett

Egyre több sztárházasság megy tönkre mostanában, mely alól úgy tűnik a híres szupermodell, Cindy Crawford sem kivétel. Bár korábban is szó esett férje esetleges félrelépéséről, mégis boldognak tűntek.

Nem tudni mi történhetett mostanában a sztárok világában, de egyre több házasság fut zátonyra. Gondoljunk csak Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones vagy Jeremy Irons házasságára. Mindenhol megcsalások és problémák tömkelege, melyekkel nem tudnak megbirkózni. Most Cindy Crawford tizenöt évig tartó házassága ment tökre.

Tizenöt év nem semmi, főleg a hírességek világában. Azonban Cindyt és üzletember férjét is utolérte a vég. Egyes elmondások szerint férje félrelépett még korábban, ám mégis boldogan nevelték két csemetéjüket. Most a 47 éves modell húzta ki a gyufát. Annyira kirúgott a hámból néhány napja, hogy még az asztalon is táncolt.

Nemrég egy bulin látták, ahol igazán felöntött a garatra. Sört, bort és koktélokat fogyasztott a sztár és igen illuminált állapotba került. Sőt, még egy Los Angeles-i rockbanda gitárosával, Johnny Zambettivel is kikezdett, akivel igen forró táncot lejtett.

„Nagyon nem úgy viselkedett, mint egy férjezett nő, sokkal inkább hasonlított egy 21 éves csitrire, aki be akar pasizni” – mesélte egy szemtanú.

Úgy fest, hogy Cindy nagyon vágyott a férfifigyelemre, melytől olyan dolgok sem riasztották vissza, mint az asztalon való táncolás vagy hogy egyáltalán valaki meglátja. Ráadásul aznap őszintén bevallotta, hogy tényleg vége a házasságának.

Fotó: posh24.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!