Bombera Krisztina durván kiakadt a hazug közmédiára

Bombera Krisztina a közmédia véletlen vagy szándékos téves közlése okán bátran útnak indult Ausztriából a családjával, de elakadt március 17-e hajnalban az M1-esen.

„Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda.„ A korábban a közmédiában is dolgozó műsorvezető a Facebook-on kelt ki a félretájékoztatás miatt. A Facebook közössége természetesen igyekezett a segítségére sietni, valamint ez a poszt is bekerült a Facebook-on keringő megszámlálhatatlan segítséget kérő vagy nyújtó és kritikus üzenet közé.

„Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda. Órák óta ülök az autópályán a két gyerekkel hazafelé Ausztriából, mert azt hazudták, járhatók ma már az utak. Egy órája, éjfélkor azt mondta be a Kossuth, hogy pár alsóbbrendű utat kivéve minden rendben. Egy perce, a hajnali 1-es Kossuth hírek azt mondta be, vannak még NÉHOL gondok, pl az m1-en, de a katasztrófavédelem TEGNAP négyezer személyautót mentett ki. Ennyi. Éljen a rohadt, gondtalan, hidegvérű, hazug, beteg propaganda. Ezek azt hiszik, nem olvasunk, hallgatunk, nézünk mást is, mint közmédiát?!?! A hvg és a normális többi online is mintha az utakon rekedtektől tudna csak tájékozódni! És nem járt itt az m1-en egyetlen rendőr sem, vagy bármi autó azt ellenőrizni, szorul-e bárki segítségre!!”

Oldalak

Szólj hozzá Te is!