Bemutatta a világnak kislányát Gisele Bündchen

Saját Facebook oldalán mutatta meg alig kéthónapos kislányát a gyönyörű modell, Gisele Bündchen.

A szépség december 5-én - egy nappal három éves kisfia születésnapja előtt - hozta világra második gyermekét, a kis Viviant, az első fotók pedig egészen eddig várattak magukra. A topmodell sok világsztárral ellentétben nem kért pénzt a fényképekért, hanem önszántából osztotta meg saját Facebook oldalán a kislányról készült képet.

"Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy újra átélhettük a születés csodáját, és örökké hálásak leszünk a lehetőségért, hogy egy ilyen kis angyal szülei lehetünk. Vivian Lake december ötödikén, otthon született meg. Egészséges és élettel teli. Köszönjük a támogatásotokat és a jókívánságokat. Áldjon meg a jó isten titeket és családotokat is" – mondta Gisele kislányának születése után, akit saját otthonukban hozott a világra.

A boldog anyuka azonban nemcsak kislányának örülhet mostanában, hiszen mint nemrég kiderült, ő lett a Chanel tavaszi-nyári divatkampányának az arca, s így körülbelül 870 millió forintnak megfelelő pénzt rakhatott zsebre. A kampány esetleges jelöltjei között szerepelt még a világhírű énekes Rihanna is, aki fele annyi pénzért is vállalta volna a pózolást, ám Karl Lagerfeldnek mégis Gisele kellett.

Fotó: msn.lilianpacce.com.br

Oldalak

Szólj hozzá Te is!