A világ különböző pontjain szórják szét a Dallas sztárjának hamvait!

A pár nappal ezelőtt 81 évesen elhunyt „Larry Hagman-nak nem lesz hivatalos sírja,” árulta el a minap a színész ügynöke, John Castonia az Entertainment Today televízióban. A hírek szerint a hamvakat a világ különböző pontjain szórják majd szét.

Az előzetes híresztelésekkel szemben, miszerint a család szeretné megvárni a sztár feleségének halálát is, hogy együtt temethessék el őket, úgy tűnik most változott a felállás, és Larry hamvainak sorsáról hamarabb döntöttek a színész hozzátartozói. "Apám hamvai egyelőre a családban maradnak, míg megvárjuk, hogy édesanyám is elhunyjon. Együtt szeretnénk eltemetni őket, hogy örökké együtt maradjanak" – mondta pár nappal ezelőtt a színész fia.

Most azonban úgy határoztak, a színész hamvait a világ több pontjára is elviszik, hogy ott eresszék szélnek. „Két zártkörű szertartást tartanak a héten a színész emlékére Texasban és Kaliforniában, ezután a család dönti el, mi történjék a hamvakkal. – mondta a színész ügynöke.

Úgy tudni, hogy a hamvakat a világ minden részében szórják szét. „A fia sokat utazik, és tudom, hogy Larry nagyon meg lenne ezzel elégedve" – tette hozzá John Castonia. "Azt hiszem, szobrot is akarnak Larrynek állítani Texasban, ez szép tisztelgés lenne.”

Az egy hete elhunyt Larry-ről egyébként sokan úgy gondolják, hogy felesége betegsége miatt adta föl a harcot a torkrákkal, ugyanis Maj Hagman az Alzheimer-kór utolsó stádiumában már föl sem ismerte szeretteit. A Dallas sztárja állítólag annyira nehezen viselte, hogy 58 év házasság után ide jutottak, hogy már nem látta értelmét a rák elleni küzdelemnek.

Fotó: dallasnews.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!