A Prügyi Duó esett ki a tegnapi Csillag Születik-ből

Egyéni produkciókkal és duettekkel léptek színpadra a 2012-es Csillag Születik top6-os mezőnyének versenyzői. A kiscsillagok mellett színpadra lépett a 2009-es széria döntőse, Varga Viktor is.

A top6 versenyző első körben egy-egy közös produkcióval igyekezett meggyőzni a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit. A sort a Quantum XXL és Plazma nyitotta egy rendhagyó egyveleggel, MC Hammer U can’t touch this dalát dolgozták fel, amelyre a Csillag Születik szabadszájú rappere saját szöveget írt, aktívan bevonva a táncos srácokat. Borsod megye büszkeségei, vagyis a Prügyi Duó Juhász Marcival állt össze Caramel Ne ébressz fel című száma kedvéért. Majd Szirota Jennifer Mészáros János Elekkel Sarah Brightman és Andrea Bocelli klasszikusát, a Time to say goodbye-t énekelte magyarul.

Az egyéni előadások során a Prügyi Duó Stevie Wonder-től az Isn’t she lovely című dalt, Mészáros János Elek Andrea Bocelli-től a Canto della terra-t adta elő. A Quantum XXL tagjai ezúttal az Elvis nevű koreográfiájukkal léptek színpadra. Szirota Jennifer Janis Joplin-tól a Try-t, míg Németh Zoltán “Plazma” Viszlát című dalát rappelte el, Juhász Marci pedig Deák Bill Gyula tanácsára az István a király rock operából a Szállj fel szabad madár című részt énekelte el.

Az eredményhirdetés előtt a Csillag Születik színpadára állhatott Varga Viktor, a 2009-es széria döntőse, aki a francia sztár énekesnővel, Angunnal adta elő közös dalát, a You and I-t.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján a Prügyi Duónak kellett búcsúznia, így jövő héten már csak öten küzdhetnek a műsor fődíjaiért: az autóért, az utazásért és a 12 milliós pénznyereményért.

Következzen a Prügyi Duó tegnapi fellépése:

Oldalak

Szólj hozzá Te is!