A Megasztár ifjú tehetsége balesetet szenvedett

Talán Attila bokasérülést szenvedett. A Megasztár tehetsége egy ártatlannak tűnő rövid erdei túrán lépett rosszul, de szerencséjére Farkas-Jenser Balázs segítségének köszönhetően nem történt nagyobb baj.

Ragyogó napsütésben indult túrázni Farkas-Jenser Balázs és Talán Attila, hogy a szabadban vezessék le a verseny okozta feszültséget. A srácok kirándulása azonban nem várt fordulatot vett…

„Kiskorom óta szinte hetente járok túrázni a Normafára, kerékpárral és gyalogosan is. Gondoltam megmutatom Attilának a környéket, amit én nagyon szeretek. A kis kiruccanás azonban nem sikerült a legjobban.” – mesélte Farkas-Jenser Balázs - „Elkezdett szakadni az eső, és egy kicsit el is tévedtünk. A térkép, amit magunkkal vittünk nem sokat segített, hogy megtaláljuk a helyes utat. Szerencsére nálunk volt az okostelefonunk is, így az ingyenes netes navigáció segítségével visszataláltunk a Mega-házhoz. Persze ezután sem ment minden simán, hiszen Attila a sárban megcsúszott, és kibicsaklott a bokája. Még jó, hogy ott voltam mellette és el tudtam kapni, így nem lett nagyobb baj.” – tette hozzá Balázs

Talán Attila nagyon élvezte a túrát, annak ellenére, hogy korántsem ment minden simán. A srácoknak a telefonjaiknak köszönhetően, mostanra csupán vicces emlék az erdőben való bolyongás. Ráadásul Attila balesete sem okozott maradandó sérüléseket.

„Kicsit meghúztam a bokám, de Balázs segített, hogy hazajussak épségben és ma már ez az egész csak egy jó sztori, hiába áztunk el.” – árulta el Attila, és azt is elmondta, hogy a baleset ellenére nagyon jól érezte magát a kiránduláson – „Jó érzés kicsit kimozdulni a természetbe, feltöltődni, hiszen egyfolytában agyalunk, pörgünk, így néha kell, hogy kiszellőztessük a fejünket és csendben, nyugodt környezetben legyünk.” – vallotta be az énekes.

Következzen Talán Attila egyik fellépése:

Oldalak

Szólj hozzá Te is!