A Backstreet Boys énekese is vámpír lesz

Kevin Richardson vámpírt alakít majd legújabb filmjében, derült ki abból az interjúból, amit a 40 éves amerikai énekes az E! Online-nak adott a közelmúltban.

A Backstreet Boys együttes világhírű tagja nem titkolta el, hogy a The Bloody Indulgent című thrillerben egy drogfüggő vérszívót kelt majd életre, akinek alaposan meggyűlik a baja a bosszúálló sztriptíztáncosnőkkel, miután megölte egy lepukkant nightclub főnökét.

Kevin Richardson hozzátette, hogy más vámpíros sorozatokból és filmekből merített inspirációt a szerephez. Az Alkonyat-filmek közül azonban egyet sem nézett meg, ezzel szemben például a True Blood - Inni és élni hagyni című sorozatnak felettébb nagy rajongója.

"Nem láttam egyik Alkonyat-mozit sem. Viszont a True Bloodot annál inkább szívesen nézem. Nagyon szeretem azt a sorozatot. Néha akadnak benne szó szerint meleg helyzetek, de még azok is szórakoztatóak. Mindig is kedveltem a vámpírfilmeket" - nyilatkozta a népszerű popsztár.

A Backstreet Boys a legfrissebb hírek szerint egyébként jövőre csillagot kap a Hollywood Walk of Fame-en, a banda pedig idén júliusban stúdióba vonul, hogy elkezdhessék legújabb albumuk lemezfelvételét.

Nézd meg a videót, ahol bejelentik, hogy kik kapnak még rajtuk kívül csillagot a Hollywood Walk of Fame-en!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!