2012 legjövedelmezőbb sztárjai - Top10

Igen különös címmel végzett kutatást az amerikai The Forbes magazin, ezúttal ugyanis arra a kérdésre keresték a választ, mely sztárok „térülnek meg” leginkább a filmiparnak. A tízes listában bármilyen meglepő is, de férfiak vannak többségben, bár a dobogó legfelső fokára két gyönyörű színésznő állhatott fel.

A kutatás azt a célt szolgálta, hogy kiderítse, melyik sztárt érdemes foglalkoztatnia a filmstúdióknak, kik azok, akik a beruházott pénzt a leginkább megérik. Az általuk hozott hasznot minden egyes beléjük fektetett egy dollár után számolták, amelyből végkövetkeztetésként azt a tanulságot vonták le, hogy a legtöbb pénzt, a legsikeresebb filmekben alkalmazott sztárok hozzák vissza.

Íme a Forbes 10-es listája:

10. Kevin James
Hozott: 22,40 dollárt

James nagyon szerencsés, hiszen a listába csak a 2012. június előtti filmek kerültek be, így az még nem tartalmazza a színész legújabb, A maflás című filmjét, ami nagyot bukott, mindössze 60 millió dollárt termelt. Jamesnek jövőre nagyon kell küzdenie, hogy fent maradhasson a listán.

9. Amy Adams
Hozott: 22,60 dollárt

Amy Adams Hollywood egyik legelismertebb színésznője, bár a fizetésének egyelőre nem sikerül lépést tartania hírnevével. A nagy visszatérést készülő Disney filmje, a "Muppet" ígéri, ami 185 millió dollárt hozott eddig a 45 millió dolláros költségvetésből.

8. Dwayne Johnson
Hozott: 22,70 dollárt

Johnson hatalmas ütéseinek köszönhetően tett szert igazi hírnévre, amelyhez olyan filmek segítették hozzá, mint a „Halálos iramban: ötödik sebesség”, vagy az „Utazás az elveszett szigetre”. Dwayne régóta tartja pozícióját, így hosszútávon is megtérülő befektetésnek számít.

7. Bradley Cooper
Hozott: 25 dollárt

Cooper nem csupán egy Hollywoodi szépfiú, hiszen ő aztán igazán megéri a pénzét. A Másnaposok filmek sorozatos sikereket érnek el, több száz millió dolláros bevételt hoznak, így Bradley-nek előre váltott helye volt a listán.

6. Taylor Lautner
Hozott: 29.50 dollárt

Taylor-nak nagy szerencséje van az Alkonyat filmekkel, saját mozija, az „Elhurcolva” ugyanis eddig még nem hozta vissza befektetett pénzt, pedig Lautnernek ez jelentette volna a nagy visszatérést. Nehéz lesz így önálló filmszerephez jutnia és kiszakadni a szexi vérfarkas skatulyából.

A következő oldalon találod meg az első 5 helyezettet.

Oldalak

Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...