Hirdetés

2012 legdurvább átváltozásai

Olykor-olykor a sztárokkal is megesik, hogy egy filmszerep kedvéért, lelki gondok miatt vagy pusztán nemtörődömségből megváltozik a külsejük. Valaki meghízik, valaki lefogy, valaki pedig egyszerűen csak stílust vált és megválik megszokott külsejétől, hogy valami újat vagy vadabbat próbáljon ki.

1. Anne Hathaway
A fiatal színésznő a "Les Misérables" (Nyomorultak) filmszerep kedvéért megszabadult hosszú barna tincseitől és 12 kilótól. Hathawaynek mindig is vékony és karcsú alakja volt, azonban a 12 kilós súlyveszteség annyira megviselte, hogy nem érezte jól magát a bőrében. Nagyon komolyan vette a fogyást, keményen szembeszállt a kilókkal és napokig csak zabkásán élt. Ebben a nehéz időszakban férje tartotta benne a lelket.

2. Matthew McConaughey
McConaughey szintén egy filmszerep – The Dallas Buyer’s Club – kedvéért annyit fogyott, hogy úgy néz ki, mint egy csontváz. Nagyon fontos volt számára, hogy hitelesen alakítsa az AIDS-ben szenvedő karakterét, aki megpróbál jó útra térni, de nem sikerül neki.

3. Charlize Theron
A gyönyörű szőkeség még nyáron vált meg hajkoronájától a negyedik Mad Max: Fury Road című film kedvéért. Haját teljesen leborotválták, így azonban lelepleződött egy régi hazugsága, miszerint ő eredeti szőke. Nos, most őszülő rövid fekete haja sehogy sem közelít a szőkéhez.

A következő oldalon további 3 hírességről olvashatsz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!