Óriási hibát követsz el, ha nem csinálod ezt szex után!

Mindenki elfelejti, pedig kötelező lenne.

Pipálj ki mindent a listán

Egy forró együttlét után mindenki másra vágyik: van, aki ölelkezni és beszélgetni szeret, míg egyesek legszívesebben rögtön aludnának, megint mások a konyhát veszik célba azonnal egy kis harapnivaló után kutatva. Pedig ennél sokkal fontosabb teendőink lennének ilyenkor, amelyekről sok nő egyáltalán nem is tud, pedig nagyban hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez. Ideje tiszta vizet önteni a pohárba, ezért galériánkban összegyűjtöttük, mi kötelező és tilos szex után.

A húgyúti fertőzés elkerülése végett különösen fontos, hogy az együttlét után minél hamarabb elmenj pisilni, még akkor is, ha nem érzel különösebb ingert. Erre azért van szükség, mert szex közben különböző baktériumok a nemi szervekről átvándorolhatnak a húgycsőbe, és elérhetik a hólyagodat is, ami komoly következményekkel járhat. Mindez pedig egy egyszerű ürítéssel elkerülhető. Mindemellett érdemes meginni egy nagy pohár vizet, hogy minél gyorsabban kitisztuljanak a dolgok.
Kattints a további képekért!

Vigyázz! Nem várt következményei lehetnek, ha lejárt óvszerrel szexelsz.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.