Hirdetés

Ezek garantáltan feldobják a nemi életedet - Íme a legtutibb szexjátékok!

A hideg téli napok arra késztetnek minket, hogy az ágyban maradjunk, a párunkkal összebújva. De miért csak öleléssel érjük be, ha fel is forrósíthatjuk a hangulatot? Nem csak az ellaposodott kapcsolatra van kiváló hatással ha egy kis izgalmat csempészünk a hétköznapokba, főleg ha szexjátékokkal tesszük ezt!

Szabályokkal a biztonságért

A szexjátékokkal fűszerezett móka nem olyan, mint a pornófilmekben, éppen ezért az együttlét előtt érdemes szabályokat kijelölni. Ezeknek csupán annyi jelentősége van, hogy a partnerek biztonságban tudják magukat, és bátran átadhatják magukat a szenvedélynek. A keretek felállítása mellett érdemes egy kis síkosítóval készülni, a minél sikamlósabb élmény érdekében.

Páros élvezet

Ha mindkettőtök egyszerre szeretne felemelő élményben részesülni, a vibrációs péniszgyűrű a tökéletes választás számotokra. Az apró kütyüt a pénisz tövére kell erősíteni egy kis gumigyűrű segítségével, ami az együttlétet egyáltalán nem akadályozza, viszont ha bekapcsoljátok a bizsergés mindkettőtöket át fogja járni. A gyűrű szorítása miatt az erekció tovább fenntartható és a vibrálás intenzitása is állítható, így garantálva a mindkettőtöknek megfelelő intenzitást. Ráadásul az apró elemek cserélésével akár évekig is használhatjátok.

Trükkös tojás

A szenvedély felkorbácsolásának egyik legjobb módszere a megszokott dolgok mellőzése és a gátlások levetkőzése, melyre a legjobb módszer a közös maszturbálás. Ám ha belecsempésztek egy trükkös vibráló tojást a játékba, az nem csak az egyik félnek, de mindkettőtöknek felejthetetlen élmény marad. Az apró, rezgő tojás intenzitása állítható, és csiklóizgatóként, valamint vibrátorként is tökéletesen szuperál. Már csak az a kérdés, hogy a pasid engedi-e hogy ő is belekóstoljon a pulzáló élményekbe. Kezdőknek az egyik legjobb megoldás egy ilyen segédeszközzel indítani, mivel az apró mérete és sokféle funkciója miatt a félénkebbek is megnyílnak a segítségével.

Fotó: bodispa.ca, offergenie.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Címkék:

Szólj hozzá Te is!