Szex házon kívül - a legizgalmasabb helyszínek

A párok többsége a jól megszokott és kényelmes "ágyban szexelés" híve. De ha már minden nyakatekert pozíciót leteszteltünk, akkor az ágy, mint helyszín is megszokottá válhat. Ilyenkor következik a lakás egyéb pontjainak felfedezése: konyhapult, zuhany, mosógép stb. De ha ennél is többre vágyunk...

Miért a zárt ajtókon kívül?
Sokan elítélik azokat, akik a szexuális életüket az úgy nevezett publikum elé viszik. De ahogyan a mondás tartja, ne ítélkezz, míg nem próbáltad. Abba bele sem gondolunk, hogy gyakran nem a magamutogatás, vagy a meghökkentés az ilyen párok célja, csupán szexuális életüket igyekeznek felfrissíteni és megfűszerezni.

Gyakran a párok többsége olyan helyet keres, ahol kicsi a lebukás esélye, mivel magányra vágynak, de közben a "mi van, ha meglátnak?" érzés is felizgatja őket. Az újdonságok mindig kihívást jelentenek az életben, s úgyanígy a szex terén is. Új helyszínen, legfőképpen a házon kívül kiélesednek az érzékeink, és valamilyen szinten egy a félelemnek furcsa, de pozitív fajtája keríti magába az embert. Az adrenalinszint megemelkedik, és a vágyak is fokozódnak. A kültéri szexben az a jó, hogy minden egyes alkalom olyan, mintha az első szeretkezést élnénk át párunkkal. Új, izgalmas, meglepő, és semmihez sem hasonlítható.

Tehát ha túl megszokottá vált a szex, nyugodtan teszteljük párunkkal az addig nem próbáltakat, például új helyszíneket, vagy a kissé visszahúzódóbbak szerepjátékokkal is kezdhetik. De vigyázzunk, hogy ne vigyük túlzásba a kültéri kihívásokat, ugyanis egy idő után ahhoz is hozzá szokhatunk, és elmúlik a kezdeti újdonság izgalma. Tehát a lényeg a mértékletesség és változatosság.

 

Helyszínek, amelyek a felfedezésedre várnak
Hosszú lenne a lista, ha az összes helyszínt fel akarnánk sorolni, ezért csak alap, és közkedvelt helyszíneket mutatunk be nektek, a többi a Ti fantáziátokon múlik.

A szabadban
Itt a legnagyobb a kihívás, ugyanis állandó a lebukás veszélye. Csupán a természet adta lehetőségek rejthetik el a párokat a kíváncsi szemek elől. A természetben való szexel legyünk óvatosak, ugyanis az erre vállalkozók nemcsak saját korlátaikat, de a törvényt is áthágják.

Próbafülkében
Itt már el lehet rejtőzni, sőt a legtöbb próbafülke igen diszkrét, gyakran teljesen elzárható, így senki sem zavarhatja a szerelmes párokat, ám kissé vissza kell fognunk magunkat, ha hangot szeretnénk adni élvezetünknek, ugyanis egyik fülke sem hangszigetelt!

Vonaton, repülőn
Itt szó szerint egymásba gabalyodnak a párok, ugyanis a hely igen szűkös, így nem árt kreatívnak lenni. Vonaton ügyeljünk a higiéniára!

Vízben, vízparton
Ki ne ábrándozott volna egy napfelkeltében vagy napnyugtában szerelmeskedésről a párjával a vízparton. Romantikus, természetes homály, a víz hangjai, a hullámok...

Kocsiban, motorháztetőn
Az extrémebb szex kedvelőinek ajánlanám. Itt elsősorban nem a romantika, hanem a vad érzelmeknek való utat engedés érvényesül.

Szauna, jakuzzi
Egyre közkedveltebbé váló helyszínek, ám nehéz a kivitelezés, mivel igen nehéz ilyen helyeken kettesben maradni, ám ha sikerül, a várt élmény sem marad el. A gőz és a forróság fokozza a szexuális vágyat.
 

Aki kedvet kapott, szextúrára fel!

Oldalak