5 tipp, hogy a zuhany alatti szex még élvezetesebb legyen

A zuhany alatti szex a legtöbb pár számára kiemelt helyen szerepel, ha választani kell a szeretkezés különböző típusai közül. Maximálisan megértjük, hiszen nincs jobb annál, mint meztelenül beállni a forró zuhany alá, és imádni egymás nedves testét. Adunk 5 tippet, hogyan lesz még jobb a vízsugár alatt huncutkodni!

1. Magányos kezdés

Ha igazán szeretnéd beindítani a barátodat, akkor először nélküle menj be a kabinba, és kérd meg, hogy egy ideig kívülről figyeljen téged. Engedd, hogy a vízsugár kellemesen simogasson, élvezd ki a kényeztetést, és hagyd, hogy a kedvesed egyre jobban megkívánjon. Az sem baj, ha kívülről kissé elmosódottan látszanak a körvonalaid: a sejtelmesség csak fokozza a vágyakozást.

2. Masszázsra fel!

Remek előjáték lehet az is, ha végigmasszírozzátok, vagy ha úgy tetszik, megmossátok egymást mindenhol, ahol csak tudjátok. Merészen, szexisen, ugyanakkor finoman érjetek egymáshoz, és ne feledjétek: itt kizárólag a kéz megengedett, a szátokat későbbre tartogassátok! Addig izgassátok egymást, amíg már alig bírjátok ki, hogy ne csapjatok bele a lecsóba.

3. Az olaj ereje

Sokan azt hiszik, a vízsugár elegendő ahhoz, hogy minden szó szerint gördülékenyen menjen, pedig egy szuper olaj sokat dobhat a helyzeten. Ha biztosra akarsz menni, akkor a vízálló darabok közül válogass, hiszen azok a zuhany alatt is maximálisan kifejtik hatásukat. Csak arra vigyázz, nehogy túlzásba vigyétek a használatát: a zuhany alatt könnyű elcsúszni...

Gifek: giphy.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Címkék:

Szólj hozzá Te is!