Szakítás a láthatáron - 8 jel, hogy a pasi véget akar vetni a kapcsolatotoknak

A szakítás sohasem egyszerű, éppen ezért rengeteg ember (főleg a férfiak) húzza-halasztja a végső szó kimondását – ki gyávaságból, ki könyörületből, ki lustaságból. Légy résen, és figyeld a párod: ha a lent felsorolt 8 jel igaz rá, akkor valószínűleg már csak idő kérdése, hogy elhagyjon.

1. Tehernek érzi a szexet

Mindig arra törekszik, hogy valahogy megússza a hancúrt, folyton kifogásokat gyárt, és szex közben is jól láthatóan azon gondolkodik, mikor lesz már vége.

2. Nem tart már vonzónak

Míg régen el volt ájulva attól, milyen gyönyörű vagy, és állandóan bókokkal halmozott el, mostanában egyre kevésbé dicsér meg. Nem veszi észre, ha csinosan felöltözöl, ha új a frizurád, ha kisminkeled magad. Ellenben a nőket az utcán megnézi…

3. Kerüli a találkozást

Igyekszik kerülni a személyes találkozást: állandóan elfoglalt, reggel korán megy dolgozni, este későn ér haza, és hétvégén is gyakran túlórázik. Ha többet látod az eladót a boltban, mint őt, akkor sürgősen gondolkodj el kettőtökön!

4.  Nem ölel, csókol, puszil

Csak ha nagyon muszáj, például barátok, családtagok, ismerősök előtt. Otthon tisztes távolságban tart magától, és rendre visszautasítja a te közeledésedet is.

Fotók: corkhypnosisclinic.com; mirror.co.uk, 

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!