Sokkal többet fogtok szeretkezni, ha száműzitek ezt a dolgot az ágyból

Szinte mindenki úgy fekszik le, hogy ott van mellette.

Állandóan a telefont nyomkodjuk

Manapság a legtöbb ember még a lefekvéshez is magával viszi az okostelefonját az ágyba, hogy elalvás előtt nyomkodhassa egy kicsit. Ez a párok esetében sincs másképp, pedig számukra különösen veszélyes ez a szokás. Normális esetben az ilyen estéken nem a kijelzőt és az értesítéseket kellene bámulni, hanem mélyen egymás szemébe nézni, szeretni a másikat. Ettől lesz erős egy kapcsolat. Az amerikai Cosmopolitan egyik szerzője kipróbálta, mi történik a szerelmi életével, ha párja és ő ezentúl nem vihet telefont az ágyba. Az eredmény sokkoló...

1. Többet szexeltek

Az első és legfontosabb, amit tapasztaltak, hogy a telefonok nélkül sokkal többször kaptak kedvet egy kis hancúrhoz az esti órákban az ágyban. A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, hiszen jó hatással van az egészségre, illetve segít kialakítani a kötődést a pár tagjai között.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!