Hirdetés

Ne vedd véresen komolyan – 5 bevált szextipp a menstruáció idejére

Sokan gondolják, hogy a menstruáció ideje alatt kerülni kell a szexuális együttléteket, pedig ha gondoskodsz a megfelelő higiéniáról és a vágyat is érzed, nem kell türtőztetned magad. Ha megfogadod a cikkben olvasható praktikákat garantáltan eget rengető élményben lesz részed!

Jól jöhet egy sötét színű törülköző

A hölgyek többsége már csak azért sem szeretne a menstruáció ideje alatt intim kapcsolatot létesíteni, mert fél attól, kínos lenne, ha ezután foltok maradnának a lepedőn. Ha téged is ez tart vissza a leginkább, akkor nincs más dolgod, mint keresni egy sötét színű törülközőt, amit magatok alá teríthetsz. Tény, hogy így a spontaneitásnak annyi, de legalább nem kell feszengened.

Fogjátok fel izgalmas kihívásként

Nincs olyan párkapcsolat, amit ne lehetne feldobni izgalmas, új szexuális szokásokkal. Ebbe pedig beletartozhat gyakorlatilag bármi, így a menstruációs szex is. Mindenképpen védekezzetek, egyfelől a baktériumok, másfelől a nem kívánt terhesség ellen. Tévhit, hogy ilyenkor nem lehet teherbe esni.

Próbáld ki az úgynevezett intimtölcsért

Külföldön 1-2 éve már nagyon befutott az intimtölcsér, mostanában pedig már itthon is kapható. Sajnos azonban kevesen ismerik ezt az eszközt, pedig hosszú távon sokkal jobban megéri, mint a tampon. A felhelyezése könnyű, éppen a méhnyak alatt helyezkedik el. Már készült belőle olyan változat is, amelyet szeretkezés közben nyugodtan a helyén lehet hagyni.

Lapozz két további tippért!

Fotó: boredwives.co.uk

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!