Mit látsz a képen? Íme a fotó, ami megmondja, mikor szexeltél utoljára

Senki nem tudja elsőre megmondani, mi látható ezen a képen, helyette arcpirító megoldásokkal próbálkoznak. Te tudod, mit ábrázol ez a fotó vagy ugyanolyan piszkos a fantáziád, mint a többségnek?

Mit látsz a trükkös képen?

Egy becsapós fotón pörög az internet szexuálisan aktívabb vagy mondhatni kiéhezettebb fele, ami eredetileg a Baoxiao Commune Facebook csoportba került fel. Ott tették fel a nagy kérdést: vajon ki mit lát a képen? Az emberek kétféleképpen értelmezik, egyesek szétnyíló combokat és dögös bugyit vélnek felfedezni, míg mások olyan formás feneket, amit Kim Kardashian is megirigyelne, különösen ezzel a szexis fehérneművel. Sajnos azonban egyik megfejtés sem helyes, úgyhogy ha te is ilyesmit láttál, arra kell következtetnük, hogy vagy kimaradtál a jóból az utóbbi időben vagy máson sem jár az eszed, csak a szexen.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: askmen.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!