Hirdetés

Könyvmolyoknak, punkoknak, kutyásoknak - Ezek a legextrémebb társkereső oldalak

Egyedül vagy és úgy érzed, a szokásos internetes randioldalakat kimaxoltad? Már a bizarr, maszkos pasival is matcheltél a Tinderen? Összegyűjtöttünk néhány furcsa online társkeresőt, hiszen lehet, hogy a lómániások vagy a farmerek között csak rád vár életed szerelme!

Deszkásoknak: DateSkaters

Odavagy Tony Hawkért? Esetleg nem bánod, hogy a pasidra egy nyilvános parkolóban, a járda szélén ülve kell várnod, míg ő életveszélyes trükköket próbálgat bőnadrágos barátaival? Akkor a külön gördeszkásoknak – vagy deszkásfétisben szenvedőknek – létrehozott internetes társkeresőt neked találták ki.

Könyvmolyoknak: ALikeWise

Miért ne lehetne az olvasás megszállottainak is saját randioldaluk? Az ALikeWise oldalon az alapján ismerkedhetnek a magányos könyvkukacok, hogy ki milyen műveket olvas, illetve hogy melyek a kedvenc írásai. Nem ez az a hely, ahol érdemes azt hazudnod, hogy elolvastad Poe összes műveit.

Állatbarátoknak: Date My Pet

A kutyád, macskád nélkül soha? Ha csak olyan társjelölt jöhet szóba, aki szintén az állatok barátja, érdemes felkeresned a Date My Pet oldalt, ahol már a regisztrációkor meg kell adnod, milyen házi kedvenccel rendelkezel. Vajon van jövője egy kutyás férfinak és egy macskás nőnek?

Geekek, punkok? Itt a megoldás: katt tovább!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!