Tudod, mennyi ideig jó egy óvszer? Ez történik, ha a szavatossági idő lejárta után használod

Vigyázz! Nem várt következményei lehetnek, ha lejárt óvszerrel szexelsz.

Minőségét megőrzi…

Amikor éppen egy izgalmas szexuális kaland kellős közepén találod magad, az utolsó dolog, ami eszedbe jut, hogy csekkold az óvszer szavatossági idejét, legtöbben csak igyekszünk minél gyorsabban felhelyezni a kondomot, hogy az időhúzással ne rontsuk el a hangulatot. Pedig nem kéne félvállról venni a dolgot, mert nagyon komoly következményei lehetnek annak, ha lejárt gumival szeretkeztek. De mi történik pontosan? Meddig jó egy kondom? Milyen következményei vannak, ha a szavatossági idő lejárta után használod? Egyáltalán, miért és hogyan romolhat el egy óvszer minősége? Lapozd fel a galériánkat a részletekért!

Lejárhat az óvszer szavatossága? Erre a kérdésre rövid és tömör a válasz: igen! Pontosan ezért minden dobozon szerepel egy dátum jól látható helyen, ami azt jelzi, hogy meddig az időpontig lehet biztonságosan használni a gumit.
Kattints a további képekért!

Sokan kifelejtik ezt a lépést, pedig nagyon fontos lenne.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.