Szexhoroszkóp: Ezek a csillagjegyek a legjobb szeretők

Ha nem vagy köztük, keress gyorsan egy ilyen párt magadnak!

Bennük nem lehet csalódni

Az, hogy milyen hónapban születtünk, nemcsak arra van hatással, hogyan viselkedünk nagy társaságban, hanem arra is, milyenek vagyunk intim helyzetekben. A jó szexhez persze mindig szükség van a résztvevők kölcsönös vonzalmára, de úgy tűnik, néhány csillagjegy rendelkezik valamilyen veleszületett tehetséggel, ami kiemelkedővé teszi őket az ágyban. Ha mámorító élményeket szeretnél szerezni – úgy értjük, hogy tényleg arcpirítóan szenvedélyes kalandokra vágysz –, akkor az ezekben a csillagjegyekben született emberekkel érdemes közelebbi kapcsolatba kerülnöd. Íme, a legnagyobb lepedőakrobaták a horoszkóp szerint.

Halak (február 19. – március 20.) Bár a halak gyengéd és nyugodt, ettől függetlenül egyáltalán nem nevezhető passzívnak, sőt kiemelkedő tehetsége van ahhoz, hogy igazodjon partnere igényeihez és vágyaihoz, ezzel örömöt okozva az együttlét minden résztvevőjének. A halak csillagjegyben született szerető könnyen megtalálja a másik legérzékenyebb és legsebezhetőbb pontját, de ahelyett, hogy ezt kihasználná, végig biztonságos és megnyugtató környezetet generál, ahol szinte elkerülhetetlen a kielégülés. Persze annak az esélye is fennáll, hogy az együttlét után romantikus szerenádot ad, de még az ilyen nyálas gesztusok is jobban esnek, ha előtte eget rengető volt a szex.
Kattints a további képekért!

Ha könnyen kivitelezhető, mégis kreatív szexre vágysz, mutatjuk, hogy csináld.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!