Te randiznál egy "favágószexuális" pasassal? - Megszületett az új férfifaj

Az amerikai Cosmopolitan magazin szerint új pasitípust köszönhetünk köreinkben, ami nem más, mint a lumberszexuális, sajátos fordításban: favágószexuális. Te randiznál közülük eggyel?

Hello, Mr. Favágó!

Rendezett szakáll, kockás ing (szerencsés esetben mezítelen felsőtest), vadító illat, szálkás izmok, és tetovált alkar, ezekről ismerszik meg a favágószexuális típusú férfi. De hogyan "alakultak" ki és miben különböznek a többitől?

Az új irányzat képviselői semmivel sem különbek az átlagos metroszexuális férfiaktól, csupán annyiban mások, hogy a külsejük a nyers férfierőről árulkodik, nem beszélve a szexi favágó imidzsről.

A lumberszexuális szó a lumberjack szóra vezethető vissza, a negyvenes évek előtti Egyesült Államokban ezzel a kifejezéssel illették a favágókat, erődírtókat.

Nemcsak a történelem, hanem a popkultúra is folyton ismétli önmagát. Éppen ezért a fiatal generáció tagjai hajlamosak visszanyúlni az időben és magukra ölteni egy-egy régebbi, átfazonírozott stílust. Az amerikai Cosmo szerint a kockás ing viselésén túl ezek a férfiak szeretnek barkácsolni, imádják a természetet és sajátkezűleg készítik a bútoraikat.

Fotó: imgur.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!