Nem mindennapi esküvői helyszínek a világ minden pontjáról

Mindenki máshogy képzeli el a tökéletes esküvőt. Így vagy úgy, vannak olyan párok, akik nem érik be kevesebbel, mint hogy egy cseppkőbarlangban, gleccseren, vagy a világ legmagasabb hullámvasútján mondják ki a boldogító igent.

Esküvő a levegőben

Nem is lehetne felszabadítóbb érzés, mint a felhők közt repülve megélni életünk legszebb pillanatát. Új-Mexikóban Michael és Mackenzie Chavez pontosan ezt az érzést ragadták meg, amikor a léggömbök 12 utassal a fedélzeten felemelkedtek a Nemzetközi Léggömb Fesztivál keretein belül. A páros már az első találkozásuk alkalmával is lélegzetvisszafojtva csodálták a helyszínt.

A hídon átkelve

Nagyon egyedi és romantikus ötlet egy hídra berendezkedni, a fapadlón végigvonulni álmaink ruhájában, miközben alattunk csordogál a folyó. Csendes, meghitt, fákkal ölelt környezet, ahol szűk családi- és baráti körünkkel osztozhatunk a szép pillanatokban, miközben egyszerűen csak élvezzük a természet szépségeit. A szabadban megrendezett ceremóniák egyre népszerűbbek kezdenek lenni. Kalandvágyók még mezítláb is esküdhetnek, hogy minél közelebb érezzék magukhoz a természetet.

Barlangtól a családi házig

A természetes cseppkőbarlangok éppúgy lenyűgöző látványt nyújtanak, mint bármi más. Erre remek lehetőséget biztosít a Bridal Cave (Menyasszonyi Barlang) Missouriban. A legenda úgy tartja, hogy az első házasságkötést itt az 1800-as évek elején tartották. Azóta több, mint 2500 pár fogadott örök hűséget a barlang falai között. Volt olyan, aki a paradicsomi Virgin-szigetekről érkezett Ozarksra, hogy az "unalmas tengerparti látvány" helyett valami egészen újat élhessenek át.

Fotó: balloonridestuscany.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!