Bed&Love

Semmi szemérmesség! Bizarr szexuális szokásaikról vallottak a sztárok

Van aki notórius szexfüggő, van aki a vért szereti, és olyan is akad a legnagyobb hollywoodi sztárok közt, akik gyakran fizetnek is az örömlányok szolgáltatásaiért.

Bizarr

Hollywood vörös szőnyegén minden sztár tökéletesnek tűnik, ám a színfalak mögött sokszor döbbenetes dolgok derülnek ki, és még a legszerényebb csillagoknak is akad titkolnivalójuk a hálószobában. Összeszedtük a legpikánsabb szexfüggőket, a legmerészebb lepedőakrobatákat és mindazokat a hollywoodi csillagokat, akik bizarr szexuális játékokat folytatnak a franciaágyukon.

Lapozz tovább!

Fotó:123rf

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.