Az orgazmus 7 fajtája, és hogyan érd el őket a még jobb szex érdekében

Hogyan legyen olyan eget rengető orgazmusod, hogy azt soha életedben ne felejtsd el? Eláruljuk a titkokat!

A csodálatos orgazmus nyomában

Ki ne akarná tudni, hogy lehet minden alkalommal csodálatos orgazmust átélni? De sajnos ennek a megvalósítása egyáltalán nem olyan egyszerű – hiszen ha könnyű lenne, mindenki megcsinálná, akkor meg ugye oda az a bizonyos varázs. Kutatások szerint a nőknek csupán a fele tapasztal meg minden alkalommal orgazmust, amikor a partnerével szexel, és 9%-uknak ebben sosem volt még része.

Hány féle orgazmus létezik?

Cikkünk címében már lelőttük a poént, miszerint a nők az orgazmus 7 formáját képesek megtapasztalni. Elsőre ez soknak tűnhet, de Searah Deysach szexedukátor elmondta, hogy testünk különböző részeinek stimulálásával az orgazmus különböző formáit tapasztalhatjuk meg, amelyek mind különböző hatást váltanak ki. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezek közül bármelyik jobb lenne a másiknál, hiszen minden test különböző. Viszont reményt adhat a kétségbe esetteknek, hogy talán csak még nem találták meg a számukra tökéletes megoldást.

Az orgazmusok mindegyike az adott szervről van elnevezve:

1. Csiklóorgazmus

A csikló a hüvelybemenet előtt foglal helyet, ahol a kis ajkak felül találkoznak. Egyetlen funkciója, hogy nemi izgalmat nyújtson. A csiklóorgazmus a leggyakoribb fajta a nőknél.

2. Vaginális orgazmus

A vaginális orgazmus behatolás közben következhet be. Egy korábbi kutatás szerint a nők 37%-a tapasztalta már meg a gyönyör ezen formáját.

3. Méhnyaki orgazmus

A méhnyak a hüvelyi csatorna végén található, mintegy elválasztóként a vagina és a reproduktív szervek között. A méhnyak megfelelő izgatása is óriási örömöket okozhat.

4. G-pont orgazmus

Sokan mitikus helynek hiszik a G-pontot, de létezik! A vagina bemenetétől nagyjából 5 centire található pont tele van idegvégződésekkel, ezáltal pedig néha még a csiklóorgazmusnál is nagyobb élményt nyújthat az ingerlése.

5. Mellbimbóorgazmus

A mellek, illetve a mellbimbó izgatása is eredményezhet orgazmust – minderről bővebben egy korábbi cikkünkben írtunk.

6. Anális orgazmus

Az anális orgazmusnak két formája lehet: csupán külső izgatással is elérhető kielégülés, de ugyanígy a hátsó bejáraton való behatolással is.

7. Vegyes orgazmus

Ahogy a nevéből is kiderül, ebben az esetben különböző testrészek együttes stimulálása okozza az élvezetet.

Hogyan érj el jobb orgazmust? Lapozz a tippjeinkért!

Fotó: Daria Rem / Pexels; Nataliya Vaitkevich / Pexels

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!