Aludj meztelenül! - A tested imádni fogja

Ha eddig ódzkodtál az ellen, hogy ruha nélkül bújj ágyba, akkor sürgősen gondold át a döntésed: a pizsamás-kombinés-tréningalsós verzióval ugyanis rengeteg pozitív élménytől fosztod meg a tested. 6 okot is tudunk arra, hogy miért jó mezítelenül álomba szenderülni.

1. Nyugodtabb lesz az álmod

Vizsgálatok bizonyítják, hogy alvás közben automatikusan csökken a testhőmérsékleted, ám a különböző ruhadarabok viselése tönkreteszi ezt a természetes lehűlési folyamatot, így sokkal rosszabbul fogsz aludni. Ez az egész egy kortizol nevű hormonnak köszönhető: ha bebugyolálva alszol, a kortizolszinted hajlamos lesz arra, hogy magas maradjon, még akkor is, amikor már felkeltél. Ez idegességhez, súlyfelszedéshez, és a rossz ételek iránti vágyhoz vehet. Azt pedig senki sem akarja…

2. Szellőzöl

Egyértelmű, hogy ha nem viselsz semmit, akkor jobban éri a levegő a testedet - főleg az intim részeidet, amikre igazán ráfér a szellőzés. A vaginád környékén ugyanis olyan hőmérséklet uralkodik, mint amilyen egy trópusi esőerdőben szokott, így ha mindig elfedi valami, remek táptalajt szolgáltat a baktériumoknak.

3. Szexisebbnek érzed magad

Egy meztelen test hihetetlenül vonzó tud lenni, még a hihetetlenül szexi fehérneműket is bőven lekörözi. Ha hozzászoksz, hogy meztelenül bújj ágyba, előbb-utóbb megszereted a domborulataid, és érezni fogod, mennyire kívánatos vagy. Nem beszélve arról, hogy a párodnak is mennyire fog tetszeni a látvány!

Fotó: Emmanuel Rosario

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!