Bed&Love

"A nagymamám tanította meg az önkielégítés fontosságát" - sztárok, akik nem félnek nyíltan beszélni a maszturbációról

Kutatások igazolják, hogy a maszturbáció jót tesz az egészségünknek, mégsem merünk róla nyíltan beszélni. Ezért is imádjuk ezt a nyolc hírességet, akik gond nélkül hirdetik az önkielégítés fontosságát.

Továbbra is tabu téma

Hiába írunk már 2022-őt és hívjuk magunkat „felvilágosult” generációnak, az önkielégítés továbbra is a tabu témák közé tartozik. Pedig számtalan kutatás látott már napvilágot a maszturbáció testi és lelki egészségre gyakorolt pozitív hatásáról. Jót tesz, ha szingli vagy és jót tesz, ha házas. Akkor is, ha reggel csinálod és akkor is, ha este. Mi itt a probléma? Bár az, hogy a maszturbáció jó dolog senkinek sem új infó, az, ha híres nők szólalnak fel mellette és hirdetik a pozitív hatásait igenis segíthet normalizálni a témáról alkotott általános képet.

8 hírességet mutatunk, akik nyíltan vállalják véleményüket a témában, kattints a galériára!

Rihanna - RiRiről köztudott, hogy gond nélkül beszél a szexualitásról, legyen szó a kedvenc erotikus filmjeiről, a BDSM iránti rajongásáról vagy a maszturbációról. Láttuk már önkielégítést hirdető pólóban, de rendszeresen posztol Twitteren május 28-án is, ami 1995 óta a maszturbáció világnapja.
Kattints a további képekért!

Ki ne ismerné az ikonikus 69-es pózt? Na de hallottál már a 42-esről? Olvass tovább és ismerkedj meg a legújabb szexpózzal, ami könnyen letaszíthatja a trónról a jó öreg klasszikust.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.