Bed&Love

5 jógapóz, amiből szexpóz lesz, ha beáll a párod - Így látják a férfiak, amikor jógázol

Ha éppen azon töröd a fejed, hogy kipróbálj valami új sportot, akkor azt kell mondanom, a jógát érdemes választanod. Ez a mozgásforma nemcsak abban segít, hogy tökéletesítsd az alakod, de akár a szexuális életedet is fellendítheted a segítségével. Íme néhány inspiráló fotó arról, hogyan látja egy férfi, amikor egy nő jógázik!

1. Így látják a férfiak a jógát

A vígjátékokban gyakoriak az olyan jelenetek, amelyekben férfiak szinte nyálcsorgatva nézik azokat a nőket, akik éppen egy csoportos jógaórán vesznek részt. Az alábbi képek megmutatják, miről is fantáziálnak ilyenkor. Nézd meg a fotókat, ha pedig bevállalós vagy, még ma éjjel mutass valami izgalmasat a másik felednek! Szerintem értékelni fogja.

2. Ha bevállalós vagy, ki is próbálhatjátok valamelyiket

3. Szuperhajlékonyak előnyben

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.