Szezonzáró snowboard és síkupa Murauban - Ott a helyed!

Március 13. és 16. között rendezik meg idén a 22. Fundango Snowboard Magyar Bajnokságot és Síkupát. A 4 napos eseményen a magyar profi mezőny színe java felvonul és hóból illetve buliból sem lesz hiány. (x)

Minőségi pálya és igazi profik

Az idei versenyek több okból is érdekesek lesznek. Egyrészt a téli játékok miatt nő az érdeklődés a havas sportok iránt, másrészt a kreischbergi terepen 1 héttel a magyar bajnokság előtt rendeznek Slope Style világkupát, így bizonyosan minőségi pályán versenyeznek a hazai profik is. A március 15. köré szerveződő hagyományos télzáró eseményen alpin és freestyle számokban is versenyeznek snowboardosok és síelők, és az idei verseny is a látványos test-test elleni cross számmal zárul.

Itt nem csak hó, de buli is van

A hóbiztos pályáiról ismert Kreischbergen az itthoni enyhe napokban is folyamatosan esik a hó, így biztos nem lesz probléma a pályák állapotával. A szervezők a lelkes „műkedvelőkre” és a kikapcsolódni vágyókra is gondoltak, hiszen lesznek amatőr futamok, számos szórakoztató programelem, Atomic síteszt, kényelmes lounge terasz és az esti bulik sem maradnak el, ahol magyar DJ szórakoztatja a nagyérdeműt. Emellett idén a szombati főnapra még egy látványshow is bekerült, amin a 6 legjobb magyar küzd meg a speciális díjért!

A 4 napos szezonzáróra idén először buszos transzfert is szerveznek, amelyre a MEEX szervezőinél lehet jelentkezni.

További információ az eseményről a fundangosports.com oldalon és az esemény FB oldalán olvasható.

Szállásfoglalást és busztranszfert ide kattintva tudsz intézni. Ha bármi kérdésed van apartmanokkal, lécbérléssel, oktatással, kedvezményes bérletekkel kapcsolatban, akkor erre az e-mail címre írj: [email protected]

A programokról a következő oldalon olvashatsz!

Oldalak

Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Az anyaság csodálatos utazás, amelyről a közbeszédben az elmúlt évtizedekben szinte csak pozitív véleményt illett megfogalmazni. Szerencsére ma már nem így van; beszélhetünk és kell is beszélnünk...
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.