10 dolog, amit megtanultunk az idei Szigeten

Ma este búcsúzik a Sziget! Bár még jó néhány világsztár várja, hogy színpadra léphessen, mi már egy kicsit visszatekintünk és összegzünk. Lássuk, mit tanultunk az elmúlt hétből!

1. Mindig borul a program

Bármennyire megtervezed a programodat, úgysem tudod percre pontosan tartani, hiszen mindig történik valami, mindig belebotlasz valami újdonságba vagy egy régi ismerősbe, akivel mindenképp le kell ülni beszélgetni, esetleg inni egyet. Hogy Robbie Williams játszott közben a nagyszínpadon? Hupsz, ez most kimaradt!

2. A szigetlakók világa

A Sziget tipikus arcai sosem maradnak otthon. Legyen szó a szelfi-királynőkről, akik a VIP tükreiben igazgatják a sminkjüket, a részeg hollandokról, akik a Kensington buliján szétszedik a sátrat, vagy épp az őrült jelmezekbe bújt szigetlakókról, tuti, hogy jövőre is találkozhattok velük.

3. Gyümölcs, nem gyümölcspánika!

Ahogy arról már korábban írtunk, a pizza és fröccs kombináció legfeljebb három napig elfogadható része a heti étrendnek, a negyedik nap környékén viszont már sírva kiállt a gyomrunk egy kis zöldségért és gyümölcsért. Nem gyümölcspálinkáért! 

4. A vírusok elől nincs menekvés

Bármennyire is próbálkoztok tenni ellene, a fesztiválbetegségek bizony könnyen megtámadhatnak, ha egy egész hetet töltötök a Szigeten. Gyomorfájás, torokfájás, napszúrás, enyhébb esetben másnaposság… Bizony, ez is a fesztiválcsomag része.

Fotó: Sziget Festival Official/Facebook, timeout.com

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.