Tudjuk, mit hallgatsz idén a Szigeten - Itt a kihagyhatatlan előadók listája!

Florence And The Machine, Kings of Leon, Ellie Goulding - mindenki lázba jön a nagyszínpad fellépői hallatán, de nemcsak őket érdemes meghallgatni! A kisebb sátrakban is bőven akadnak olyan fellépők, akik szépen muzsikálnak a toplistákon. Füleljetek csak, elmondom, kikre kell tombolni!

Kis róka nagy hanggal

Foxes (magyarul rókák - a szerk.), a sírós hangú pop-királylány már bejárta szinte az egész világot, nemrég még egy Grammy-díjat is bezsebelt, most pedig épp itt az ideje, hogy nálunk landoljon. Igaz, nem minden dala illik a fesztivál hangulathoz (legfeljebb csak a fesztiválos szakításokhoz), mégis, amik slágeresek és táncolhatók, azok nagyot fognak durranni az A38 színpadán.

Folk fenegyerek

Szintén nem a kirobbanó vidámságáról híres a Passenger, gondoljatok csak a Let Her Go című dalára, viszont ettől függetlenül kihagyhatatlan a fellépése. Miért? Majd meglátjátok (és halljátok), hogy a sok színes-hangos előadó mellett egészen üdítő lesz ezt az indie-folk fiút hallgatni. És készítsétek a hangotokat, mert biztosan megénekeltet majd titeket az est végére!

Videók: YouTube.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...