Ezért a show-ért rajonganak világszerte - Ma este Te is láthatod a Szigeten

Miközben Major Lazer és a Kings of Leon teltházat csináltak a Szigeten, a nagyszínpadtól kicsivel arrébb a Broadway-t is megjárt Fuerza Bruta tarolt. Ez a káprázatos show minden várakozást felülmúl, úgyhogy ma este még mindenképpen csípjétek el!

Séta a buborékon

Az argentin társulat – melynek neve Nyers Erőt jelent – show-ja áttöri a színházi előadások határait, egészen különleges fizikai és vizuális élményben részesíti a közönséget. Az esemény folyamán világok ütköznek össze, teljesen háttérbe szorítva a valóságot. “Döbbenetes szenzáció, melynek célja érzékeink elárasztása” – írta róluk a Variety Magazine és valóban, ha ma még befértek a Fuerza Bruta valamelyik előadására, olyan hipnotikus látványban lesz részetek, amilyet más színházakban nem nagyon láthattatok még.

Fotó: Broadway.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...