Beerősített csajfronton a Sziget - Így szólt MO, Ella Eyre és Ellie Goulding

A Sziget negyedik napja hemzsegett a szóló énekesnőktől. Az A38 sátor színpadát MO és Ella Eyre uralták, míg a nagyszínpadot a slágerlisták kedvence, Ellie Goulding foglalta el. Azt kell, hogy mondjam: igen jól szóltak a lányok!

A visszatérő kedvenc

MO nemrégiben adott koncertet az A38 színpadán, ahol a tegnapi show-hoz hasonlóan megtáncoltatta a teltházas közönséget. Bár a dánok kedvence egy csöppet fura lány, aki valószínűleg kölcsön kapott pár Sporty Spice ruhát, de igazán tudja, hogyan kell beindítani egy bulit. Egyetlen unatkozó arcot sem láttunk, csak önfeledten táncoló szigetelőket. Nagy plusz pont jár azért, hogy Major Lazer kísérete nélkül is előadta a nyár egyik legnagyobb slágerét, a Lean On-t.

Fotó: consequenceofsound.com
 

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.