Nagyot szólt a brit fenegyerek - Robbie Williams ismét felrobbantotta a színpadot

Láttuk már az öltözőjét. Hallottunk róla, hogy a Four Seasons Gresham Palace Hotel egész emeletét kivette, a kérdés ezek után már csak az, hogy a "primadonnaságok" mellett vajon mekkora show-t nyomott Robbie Williams a tegnapi koncerten? Röviden: az angol fenegyerek jött, énekelt, mi meg csak néztünk, mint Robinson Crusoe a Sziget-jegyre. Egy percig sem hagyott unatkozni minket a brit sztár.

Vérbeli showman

Az akkora kaliberű sztárok, mint Robbie, szeretnek váratni magukra. De lássuk be, ez a popbohóc régi motoros már a szakmában, így jól tudja, hogy a közönség a király (meg ő), így a meghirdetett kezdés előtt 5 perccel már együtt kántálta a tömeg és a két háttérénekes, hogy "Robbie, Robbie". A híresség nem kérette magát sokáig, a Let Me Entertain You-val pedig be is robbant a színpadra.

A szám címéhez hűen nem volt szórakozásban hiány a másfél órás műsor alatt. Az olyan világslágereket, mint a Feel, a Rock DJ, vagy a Supreme vicces összekötő szövegekkel vezette át, régi bandája, a Take That is kapott néhány humoros beszólást, plusz Robbie folyamatosan interaktált a közönséggel - na meg a kamerával. A két átöltözést is profin, a színpadon oldotta meg - és csak remélni tudtuk, hogy nem villant egyet Lenny Kravitz kollégához hasonlóan, miután letolta a nadrágját, és szoknyában folytatta a műsort.

Fotó: afk

Oldalak

Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...