Fesztiválozz gondtalanul! - Van megoldás a bogarak, a sorbanállás és a pityókás tévelygés ellen!

A Szigeten nemcsak játék és mese az élet, vannak olyan apróságok, amik eleinte még elnézhetők, de ha egy héten át kell "élvezni" a társaságukat, akkor rettenetesen idegesítőek tudnak lenni, ha nem tudjátok kezelni őket. Íme, néhány tanács, hogyan küzdj meg az elkerülhetetlen akadályokkal!

Az a bizonyos sor

Nemsokára kezdődik a kedvencetek koncertje, még előtte elfutnátok a mosdóba, de irgalmatlan sor áll a kis kék Toi-Toi-ok előtt. Ismerős a helyzet? Nem szépítek, annyi sosem lesz belőlük, hogy mindenkinek kényelmes legyen, mert akkor a Nagyszínpadnak már nem maradna hely, de ügyesen ki tudjátok cselezni a sorokat, ha felfedezitek a kedvelt helyektől picit messzebb eső WC szigeteket is. Ha pedig végképp nem tudtok elszakadni fesztivália központjától, vagy nem akartok a világvégén található helyekre elcsattogni, akkor tetszik, nem tetszik, a koncertek ideje alatt kell kisurranni. Valamit valamiért.

Bogarak, bogarak mindenhol

Ne legyenek illúzióitok, attól még, hogy több ezer ember telepíti be a Hajógyári-szigetet, a főbérlő továbbra is a természet marad, ezért olyan kellemetlen lakótársakkal kell megbirkóznotok, mint a szúnyogok, a hangyák, a darazsak vagy akár a kullancsok. Talán csak részeg külföldi van több ezeknél, de abszolút kikerülhetők (mármint a rovarok, a részegek elől nincs menekvés), fújjátok be magatokat a gyógyszertárakban található rovarirtók valamelyikével, és indulás előtt dobjatok be egy csípésekre való krémet is.

Fotók: Mohai Balázs/Sziget Festival Official, Sziget Festival Official 

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.