Ada blogja: Fantasztikus élmény volt, hogy részt vehettem az F&F londoni divatbemutatóján

Azt sem tudom igazából, hol kezdjem elmesélni azt a tömör és kevesebb, mint 48 órát, ami fantasztikus élmény volt számomra. Röviden: London, F&F divatbemutató, Alexandra Burke, Jessica Lowndes, Heidi Range, Freema Agyeman, Amber Atherton…

Azt hiszem, kezdem az elején. Másfél hete a főnökeim szóltak, hogy lehet, hogy lenne egy forgatás Londonban, mit szólok hozzá? Mondanom sem kell, nagyon megörültem, pláne, amikor megtudtam a részleteket. Aztán csütörtökön reggel 7 órakor a reptéren volt a találkozó. A legnagyobb női magazinoktól érkeztek stylistok, újságírok és a szervezők.

Délre már Londonban a Temze partján a szállodánk előtt csodáltuk a látványt. Majd fantasztikus ebéd, pici szabadfoglalkozás és indulás. Az első öröm az volt, amikor megláttuk a járművet, ami értünk jött. Egy klasszikus double-decker busz. Ezzel először ellátogattunk a London Eye-hoz, ahol a magasból gyönyörködhettünk Londonban egy pohár pezsgő mellett. Természetesen mindenki nagyon élvezte és végig fotózkodtunk a fentlét alatt.

Aztán visszatértünk a buszokhoz és elindultunk az ikonikus Somerset House-ba, ahol a London Fashion Weeket is tartani szokták. A belső kertben egy nagy fehér sátor várt bennünket. Ahogy beléptünk, azonnal hírességekbe botlottunk és finomabbnál finomabb falatkákat szolgáltak fel. Őszintén szólva féltem, hogyan lesz alkalmunk interjúkat készíteni ezekkel a világsztárokkal, de könnyebben ment, mint gondolnátok.

Elsőként Freema Agyemanba botlottam, akit azonnal le is szólítottam, hogy esetleg készíthetnénk-e vele az est folyamán riportot. A hölgyet az angol Dr. Who című sorozatból lehet ismerni, bár azt itthon nem sokan ismerik, így lehet, hogy a Carrie naplójából többet mond ez a név. Freema nagyon kedves és nyitott volt, semmi sztárallűr. Kicsit később fel is vettük a beszélgetést, majd kamerákon kívül folytattuk és cukin érdeklődött ő is. Mintha egy hétköznapi lánnyal dumáltam volna.

Aztán Heidi is feltűnt a Sugababesből. Ekkor elkezdődött a bemutató, így mindenki beült a kifutó mellé. Mint amiket a filmekben vagy női magazinokban láthatunk. Az első sorban a sztárok foglalták el a helyeket, végig fotózták őket illetve voltak, akik magukat. Gondolom a közösségi oldalaikra posztoltak magukról selfiket ;)

A bemutató tökéletes volt. Letisztult, szép és dinamikus. A modellek között volt Jon K is, aki jelenleg az egyik legkeresettebb fiú modell és hát amint kilépett a kifutóra, a női nézők ki is fejezték tetszésüket, mint egy koncerten. A ruhák között több kedvencet is találtam. Összességében a bemutató egész hangulata harmonizált a ruhákkal. Nagy élmény volt ott ülni és részese lenni.


Amikor vége lett, Alexandra Burke-ot cserkésztem be először. Épp a kifutó mellett állt és fotózkodott. Mikor odaléptem hozzá, bemutatkoztam, elmondtam, kik vagyunk, mik vagyunk és azonnal nagyon kedvesen válaszolt mindenre. Igazán pozitív élmény volt. Nem vagyok egy rajongó típus, a közös fotó készítése sem jellemző rám, de ezt az alkalmat nem hagyhattam ki és ők mosolyogva odaálltak, válaszoltak és fotózkodtak mindenkivel. A Sugababesből ismert Heidit is mikrofonvégre kaptam, bár őt sajnos a menedzsere - gondolom az volt - sietette, de azért sikerült vele is pár szót váltani.

A bemutató után egy állófogadás várta a vendégeket az előtérben, ahol a sztárok is ott maradtak és bárki simán odamehetett hozzájuk.

Ott volt még többek között Jessica Lowndes és a párja, Thom Evans. A hölgyet a Beverly Hills 90210 című sorozat új változatában láthatjuk, a párja Thom meg egy ex-rugby játékos, aki amúgy Kelly Brook pasija volt évekig. Ott voltak még nemzetközileg elismert és ismert modellek, Amber Atherton színésznő, illetve a műsorvezető, Denise Van Outen. Róla azt kell tudni, hogy amikor Angliában éltem ő vezette a Big Breakfast című reggeli műsort és arra keltem minden reggel.

Ezek után a buszokkal vacsorázni vittek minket egy gyönyörű helyre, ahol füstölt lazac, steak, és hasonló finomságokkal kényeztettek minket. Gondolkoztunk rajta, hogy ha már itt vagyunk, használjunk ki minden percet és vessük bele magunkat az éjszakába, nézzük meg a Sohót, de én a vacsi után inkább az ágyammal ismerkedtem meg közelebbről. Így röpke 19 órás fentlét és ennyi történés után olyan fáradt voltam, mintha lefutottam volna a maratont. Másnap reggel korán keltünk és nyakunkba vettük a várost, hogy körbejárjuk a nevezetességeket.

Jó nagy sétát tettünk. Parlament, Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham-palota, St. James's Park, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Regent Street, Oxford Street és vissza a szálló. Aztán irány a reptér és haza - mindez kevesebb, mint 2 nap alatt. Még emésztem az élményt, próbálom felfogni. Sosem fogom elfelejteni egy másodpercét sem, az biztos.

És hogy Ti is részesei lehessetek ennek az élménynek, a világsztárokban bővelkedő londoni eseményről a Fókusz mai adásában, illetve a Reflektor magazinban is láthattok majd összeállítást és exluzív képeket.

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...