Motorozzunk egyet!

Pár napra kölcsönkaptunk egy motort és mivel a szél sem az igazi mostanság, pont jókor jött, elindultunk felfedezni a tágabb környéket is.

Motorra pattantunk

Mivel délelőtt kaptuk meg, az első feladatom az volt, hogy levigyem a partra, de még előtte, hogy megtanuljak motorozni. Elterveztem, hogy megyek két kört a parkolóban, de szerencsére ismét ott termett egy őrangyalom, aki elnézve meredt bámulásom a motorra, negyed órás gyorstalpalót tartott nekem a parkolóban. Persze, felelőtlenség elindulni a balkezes forgalomban egy olyan járművel, amit eddig negyed órát vezettem, dehát no risk, no fun – Anyu, most ne olvasd tovább! Tehát bukó fel és irány a part! (Egyébként itt mindenki vigyáz a másikra és segíti egymást a közlekedésben is.)

Késő délután ért véget a kite óra, már csak arra maradt időnk, hogy romantikusan belemotorozzunk a naplementébe. A part mentén haladva hat kilométerre tőlünk van egy hegy, oldalában 20 méteres Buddha-szoborral, tetején monk templommal, de nem voltam illően öltözve, ezért csak a kilátásban gyönyörködhettünk, de később még visszatérünk.

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.