Kék-fehér kikötőváros keskeny utcákkal - Blogbejegyzés

Szeretünk csellengeni, kis utcákat felfedezni, titkokat találni, együtt nevetni. Bárhol legyünk is a világban, ilyenkor ott vagyunk a pillanatban. Nem rohanunk, nem tervezünk, nem várunk semmit, csak hagyjuk, hogy a lábunk vigyen az úton. Járhatunk századik alkalommal is ugyanott, mindig másmilyen lesz, mindig mást kapunk és mindig egy kicsit másmilyen képet fest a táj.

Tipikus Görögország

Antiparosra gyakran járunk, mert – bár egy másik szigeten van – itt tudjuk legközelebb elintézni a bevásárlást. Komppal oda, fél óra alatt vásárlás, háromnegyed óra múlva pedig már a visszafele menő kompon vagyunk. Aztán van, hogy megállunk és időt adunk magunknak. Nincs cél, nincs idő, csak a te meg én és a város részletei, amiben bolyongunk.

Ma nem rohanunk sehova

A házak felett járunk

További fotókért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.