Milyen lehet hotelben lakni? Eláruljuk!

Szerintem gyerekkorában mindenki elgondolkozik legalább egyszer azon, milyen lehet egy hotelben lakni. Reggeli, medence, bevetett ágy, mi pedig csak érezzük jól magunkat. Mielőtt ideértünk volna, csak annyit tudtunk, hogy hotelben fogunk lakni, mert olcsó, közel van a parthoz (két km) és van benne ágy, meg fürdőszoba. És wifi, medence, edzőterem. Az első képekről rögtön hiányoltam a konyhát, egy főzősarok jól jönne, de megnyugtattak, itt bármikor találunk kaját 1-2 euróért.

Az első napok

Persze azt sejtettük, hogy nem lesz minden reggel rántotta a tányérunkon és valószínűleg takarítani is majd magunknak kell, de még így is jó üzletnek tűnt. A hosszútávú bérlés lényegesen olcsóbb ugyan, mint a napi, az első meglepetés viszont akkor ért, amikor kiderült, hogy ebben az árban nincs ágynemű. Persze gondot nem okozott, még a beköltözés napján vettünk egy-egy párnát és lepedőt, takarózni viszont a törölközőnkkel takaróztunk. Egy estét, mert másnap már azt is találtunk jó áron. Az áramot és a vízfogyasztást a bérleti díjon felül fizetjük, minden szobának külön mérőórái vannak. A tv-t az első hónapban be sem kapcsoltuk, a második hónapban pedig már ki is húztuk a konnektorból, ezzel még spórolni is sikerült.

Medence és edzőterem

Van medence és edzőterem, ez sincs benne a szobabérlésben, utóbbira két hónapig fizettünk, előbbire egyáltalán nem. Persze ettől még sütkérezhetünk a medence partján, többször dolgoztam is már onnan. Ha havidíjat nem fizetünk, kedvezményes egyszeri díj kifizetésével még a vízbe is bemerészkedhetünk. Az edzőterem más, oda szívesen befizetnénk magunkat, de úgy döntöttünk, hogy pont megfelel a szobánk is az edzésre, otthonról mindketten hoztunk gumiszalagot, itt pedig vettünk jógamatracot és egy trx-et is. Utóbbit ugyan felszereltük a teraszon, de muszáj lesz találnunk neki egy fix pontot, mert nem lenne jó magunkra rántani a légkondit.

Oldalak

Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.