Zöld a lámpa, haver!

Te milyen jelzéseket küldesz a kiszemelt férfi felé, hogy végül odamenjen hozzád? Úgy vettem észre, hogy mostanság egy mosoly már kevés ahhoz, hogy leszólítsanak. Sőt, több egyértelmű jelzés után sem hajlandóak a fülük botját sem megmozdítani. Miért nem képes lépni egy férfi, ha megkapja a létező összes zöld jelzést?

Csak nézett és nézett...

Valentin nap volt, s épp a Deák téri Kakasban iszogattam a barátnőmmel. Ahogy beszélgettünk, fél óra elteltével egy lappföldi srác szó nélkül leült hozzánk. Mivel kissé már megkopott a nyelvtudásom, így barátnőmre hagytam a társalgást. Amúgy se hallottam volna semmit a zaj miatt, másrészt pedig lekötötte a figyelmemet a szemközti asztalnál ülő férfi, aki folyamatosan engem bámult. Nézett, majd mondott valamit a haverjainak, akik mind egyszerre rám néztek, majd mosolyogtak. Utána megint csak nézett. Felemeltem hát a poharamat, hogy koccintásra invitáljam a srácot, de végül csak biccentett felém. Egy zöld lámpát már kihagyott.

Fotó: wallcore.net

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...